juni 24, 2024

Tuin 24

Alles voor uw tuin

Kies jij voor prachtige tuinverlichting?

Als hovenier Zwolle zie ik de trend van tuinverlichting steeds verder toenemen. En dat is heel logisch omdat we steeds langer en vaker buiten willen genieten. Onze tuin is vaak het rustpunt binnen een gezin waar alles mogelijk is.

Je tuin verlichten doe je natuurlijk met hoge kwaliteit tuinverlichting dat is ingesteld op al je wensen en het doel van de verlichting. Als hovenier Zwolle weten wij hoe belangrijk dit voor onze klanten is en daarom helpen wij graag een handje. Wij brengen de wensen van klanten in kaart en zorgen ervoor dat de verlichting precies zoals de klant in gedachten heeft zal worden geplaatst. Maar ook op een veilige manier die geschikt is voor de tuin. Waarbij je kunt denken aan de soort kabels en veiligheid voor vocht en elektriciteit. 

Van groene verlichting tot lichtroze of blauw. Met sfeerverlichting in je tuin maak je iedere tuin tijdens de avond een stuk mooier. En het voordeel van tuinverlichtng is vaak de kleur en helderheid. Wij zien ook steeds meer mensen die kiezen voor tuinverlichting. Maar zich ook bewust zijn van energieverbruik.

Daar ligt voor ons vaak de uitdaging om een goede balans te vinden tussen energieverbruik en het verlichten van een tuin. Hier houden wij rekening mee voor onze klanten.

Tuinverlichting is helemaal van deze tijd.

De tuinverlichting is helemaal van deze tijd. In steeds meer tuinen zien wij deze verlichting of leggen wij tuinverlichting aan. Bij het aanleggen van tuinverlichting bieden wij klanten veel verschillende mogelijkheden. Van spotjes tot lichtbronnen zodat je in de avond kunt genieten van de tuin. Er is werkelijk heel veel mogelijk.

Omdat verbruik er in deze tijd helemaal toe doen adviseren wij altijd LED verlichting in de tuin. Dit is een krachtige lichtbron met helder licht maar weinig verbruik. Je hebt bij LED verlichting als groot voordeel dat je ook een bundellicht kunt vormen. Het kan dus ook grotere lichtbronnen vervangen.

Hovenier Zwolle helpt je bij tuinverlichting.

Je hebt misschien niet de handigheid of tijd om tuinverlichting te plaatsen. Dat nemen wij dan graag uit handen. Wij zorgen dat je tuin op de aangegeven plekken verlicht zal worden. Waarbij wij ook met onze klanten meedenken.