juni 24, 2024

Tuin 24

Alles voor uw tuin

Leuke DIY voor in jouw tuin

Hoe leuk is het om zelf dingen te maken voor in jouw tuin? En tegenwoordig is het ook erg gemakkelijk om zelf iets in elkaar te zetten met behulp van YouTube tutorials. Wil jij je tuin graag personaliseren? Hierbij een aantal leuke DIY idee├źn!

Moestuintje van pallets 

Met pallets kan je ontzettend veel doen in de tuin, zoals een bank maken. Maar je kan het ook gebruiken in je moestuin. Door de balken van een pallet heb je meteen stroken waarin je plantjes netjes kan planten. Het is wel een kwestie van de pallets aan de onderkant en zijkant dicht maken. Zodat je er potgrond in kan doen. Of je moet de pallets in de grond begraven. Hoe dan ook maakt een pallet jouw moestuin heel overzichtelijk en het ziet er ook leuk uit! 

Tuinposter 

In de tuincentra kan je tal tuinposters vinden, maar het kan net zijn dat deze posters niet jouw smaak zijn of niet bij jouw tuin passen. Maar geen getreur want je kan gemakkelijk zelf een tuinposter maken! Hiervoor heb je alleen weerbestendig papier nodig zoals bijvoorbeeld, leerpapier en een acrylmarker nodig. Daarna kan je zelf tekenen en hem ophangen in jouw tuin! 

Naambordje 

Natuurlijk moeten we de voortuin ook niet vergeten! Hier kan je ook tal dingen doen om je tuin te personaliseren. Ben jij niet zo’n knutselaar maar wil je wel graag een persoonlijke touch aan je voortuin geven? Dan ben je bij naambordjebestellen.nl aan het goede adres. Hier kan je door middel van een handige ontwerptool zelf een huisnummerbordje ontwerpen. Hierdoor ben je alsnog zelf bezig geweest en kan jouw huis en tuin makkelijk herkend worden, ideaal! 

Oude gereedschapskist 

Misschien heb je in jouw garage nog wel een oude gereedschapskist liggen, niet weggooien. Wat deze kan je omtoveren tot bloembak! Het is super gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de gereedschapskist leeg maken en vullen met grond en natuurlijk plantjes erin zetten.